Tenk alternativtVi tar imot kunder hjemme på gården. Der vi benytter oss av gårdens positive energifelt som gir en spesiell ro og kraft under healing og energiarbeid.
Men reiser også en del ut ved anledning. Vi utøver også fjernhealing med gode resultater. Vi ønsker å hjelpe mennesker på forskjellige stadier der de måtte befinne seg. Og har hatt mange kunder innom med forskjellige plager og problemer. Av disse har vi fått mange positive tilbakemeldinger. Dette gleder oss og gir mening og lyst til å fortsette med dette. Vi hører ofte fra de som kommer innom at det er en egen ro og harmoni her, bare det å komme hit gir dem noe spesielt og positivt.
Gjennom årene har vi lært og opplevd mye som vi gjerne deler med andre. Derfor tilbyr vi og en del kurs og aktiviteter innen dette feltet. Nevner: healing, meditasjon, selvutvikling. Aktuelle kurs annonseres på hjemmesida.
Vi har begge medfødte evner av forskjellige karakter. I tiden vi har jobbet med healing og utviklingen av våre evner, oppdaget vi snart at vi utfylte hverandre på en spesiell måte. Blant annet oppdaget vi at når vi jobbet sammen under healing og lignende fikk vi en mye bedre kontakt med kundens psyke og underbevissthet. Denne teknikken gir oss ofte kontakt med klientens guider og hjelpere. Og vi kan da formidle beskjeder eller råd til klienten. Denne teknikken resulterer i en bedre og sterkere flyt av helbredende energi samt forsterker klientens mottakelighet for healingen. Vi kaller denne spesielle healing teknikken Hjerterosehealing, og vi har hatt gode erfaringer og resultater ved bruk av denne teknikken.

Alternativmessa i Tromsø 2006

   Vi deltok med egen stand på alternativmessa i år for første gang. Var veldig spente på hvordan dette ville være, men det gikk over all forventning. Det var mange innom oss og vi fikk veldig mye positiv respons fra publikum. Vi utførte mange healinger i løpet av helgen. De aller fleste valgte å ta Hjerterosehealing der vi begge jobber sammen.
Dette er en intuitiv healing som vi har merket blir veldig kraftfull når vi begge går inn. Den intuitive healingen er styrt slik at vi utfyller hverandre på en spesiell måte til det beste for klienten. De som prøvde ble positivt overrasket over det som kom under behandlingen. Noen fikk hjelp med forskjellige plager, noen fikk beskjeder fra sine på den andre siden. Andre fikk råd og veiledning.
Så tilbakemeldinger vi har fått i etterkant har gledet oss veldig. Vi vil også takke alle som var innom oss.                                                                                            
Og spesielt for tilliten hos de som benyttet seg av våre tilbud.     Kontakt oss gjerne ved en annen anledning.

Vi har etter dette deltatt på en rekke messer rundt om i landet.                                                                                                                                                       Bl.annet i Blaker, Sørreisa, Narvik, med flere, samt flere ganger i Tromsø

Dette er noe vi nok vil fortsette med fremover, kanskje blir vi å delta på messer andre steder etter hvert.                                                                                            Takk til alle som var innom.                              

Mvh. Kina og Kalle